Contactgegevens

Boek 'De Kinderpannenkoek'

Antoinette van Oeffel heeft een kinderboek geschreven en geillustreerd getiteld De Kinderpannenkoek. Het is een leuk en spannend verhaal van 80 bladzijden voor kinderen van 8-12 jaar. Het kan ook worden voorgelezen aan kinderen vanaf 4 jaar. U kunt het boek bekijken door op de onderstaand link te klikken

http://www.pannenkoekboek.nl

Ik wil een pannenkoek

De videoclip van “Ik wil een pannenkoek” staat online en is te zien via de volgende link:

http://www.youtube.com/watch?v=cmkuGmWUUNA

Spaarkaart bij kinderpannenkoek

De Clownjopie pannenkoek.

Spaar voor gratis Jopie artikelen! Vanaf nu ontvang je bij iedere kinderpannenkoek 1 stempel. Vanaf 2 stempels kun je gratis Clown Jopie & tante Angelique artikelen uitzoeken. Hoe meer stempels je spaart, hoe leuker je cadeau wordt! Je kunt meerdere stempelkaarten verzamelen voor bijvoorbeeld een Clown Jopie knuffel of DVD.

In de vitrine bij Pannenkoekenhuis Peter Pan vind je alle cadeautjes en zie je hoeveel stempels je nodig hebt.

Kijk op onze menukaart voor alle kinderpannenkoeken!

Peter Pan bakt de eerste Clown Jopie Pannenkoek sinds 20 oktober 2009

Sinds 20 oktober 2009 is het Pannenkoekenhuis Peter Pan op het recreatieoord Binnenmaas een verrukkelijke attractie rijker: de Clown Jopie Pannenkoek.
Het alom bekende Pannenkoekenhuis heeft zich laten inspireren door Clown Jopie.

Hans Appelo, van Peter Pan, heeft een pannenkoek “ontworpen” die sprekend lijkt op de groenste kindervriend van Nederland. Clown Jopie en zijn onafscheidelijke Tante Angelique willen deze “smaakvolle” gebeurtenis dan ook niet zo maar voorbij laten gaan.
En het kindvriendelijkste duo van Nederland is uiteraard naar het recreatieoord Binnenmaas komen om in het Pannenkoekenhuis Peter Pan de allereerste Clown Jopie Pannenkoek te laten proeven.

Als vaste bezoekers van Peter Pan weten Jopie en Angelique al jaren, dat je daar de lekkerste pannenkoeken kunt eten. Het uitkiezen van de allerlekkerste duurt bij Jopie soms veel langer dan het opeten er van…. Bij Tante Angelique is het juist andersom……
Iedereen die de Clown Jopie Pannenkoek bestelt krijgt een ontzettend leuk Clown Jopie en Tante Angelique kadootje gratis.
Maar ook alle kinderen die hun verjaardag vieren krijgen een kadootje en een leuke verjaardagskaart bij hun pannenkoek bij Peter Pan op het Recreatieoord.

Het vrolijke duo startte op 20 oktober j.l., ook de Clown Jopie en Tante Angelique Spaaractie.

Bij Peter Pan kan je gaan sparen voor Clown Jopie en Tante Angelique artikelen. Als je kinderpannenkoeken gaat eten bij Peter Pan krijg je een stempel op je stempelkaart.

Vanaf twee stempels kun je al een Jopie en Angelique artikeltje uitzoeken. Je kan natuurlijk ook doorsparen voor de grotere kadoos.
De spaaractie geldt voor alle kinder Peter Pan pannenkoeken, dus niet alleen voor de Clown Jopie pannenkoek. Peter Pan heeft ook pannenkoeken zonder kleurstoffen.

Bij Peter Pan staat een hele mooie vitrine met alle Jopie en Angelique artikelen. Je kan zo direct zien hoeveel stempels je moet sparen voor je presentje.

Alle kinderen die op 20 oktober naar het Pannenkoekenhuis Peter Pan zijn geweest om te kijken hoe Clown Jopie en Tante Angelique gingen smullen van de eerste Clown Jopie Pannenkoek kregen een stempel gratis op hun stempelkaart en nog een echt Jopie ijsje ook.

Alle kinderen zijn ook op de foto gegaan met hun populaire idolen. Natuurlijk deelden ze ook handtekeningen uit.
De rijk geschakeerde menukaart van Peter Pan heeft met de introductie van de Clown Jopie Pannenkoek weer een smaakvolle uitbreiding ondergaan.
Alle seizoenen kunt u op het recreatieoord Binnenmaas heerlijk van een pannenkoek genieten. Het Pannenkoekenhuis Peter Pan is het gehele jaar geopend.

Pannenkoekenhuis Peter Pan - (0186) 603 252 - info@peterpanbinnenmaas.nl